| KOJI KURAC SE DOGODIA VECERAS | |
|
+5Mikel Arteta Tona Kubalionzzale Alonso F1 crni mile 9 posters |
Autor | Poruka |
---|
crni mile .

Tim : Williams Broj postova : 16 Age : 29 Lokacija : Split
 | Naslov komentara: KOJI KURAC SE DOGODIA VECERAS Sun Mar 31, 2013 7:45 pm | |
| ZASTO NIKO NIJE DOSA????????? | |
|
 | |
Alonso F1 Moderator

Tim : Ferrari Broj postova : 39
 | Naslov komentara: Re: KOJI KURAC SE DOGODIA VECERAS Sun Mar 31, 2013 8:11 pm | |
| kako bola niko, bili ti, bosingva, nigest, sined i ja | |
|
 | |
Kubalionzzale Administrator

Tim : Ferrari Broj postova : 40
 | Naslov komentara: Re: KOJI KURAC SE DOGODIA VECERAS Sun Mar 31, 2013 8:23 pm | |
| izvinite zbog mog odsustva, meni je kao sto neki znaju uskrs, imam dva u godini kao i sve praznike XD pa sam isao kod rodbine i nisam mogao nikako igrati evo sad dosao | |
|
 | |
Alonso F1 Moderator

Tim : Ferrari Broj postova : 39
 | Naslov komentara: Re: KOJI KURAC SE DOGODIA VECERAS Mon Apr 01, 2013 1:07 pm | |
| Prvo, da čestitam svima koji slave Uskrs.
Dalje, ti nisi problem Kuba. Ali mi je čudan onakav odnos Hamšika i Artete. Arteta se nije ni pojavio čak, već je Hamšik došao na 2-3 minute i rekao da Arteta neće doći, i brzo otišao k`o muha bez glave. Razlog tome je za obojcu da su igrali utakmice sa RealSoccer ekipama. Pa dragi moji, ja također više nikada neću doći na ovaj forum ni na kakvu trku. Ako se vi tako neodgovorno ponašate i ne reći razlog koji je, niti spomenuti dan ranije da nećete moći doći. Ništa od toga. Mogli bismo pomjeriti termin utrke zbog termina lige u fudbalu, da ste javili. Kao što se pomjerio zbog nigijeve lige, moglo je i zbog ovoga. Ali to nije učinjeno, već smo Bosingva, Mile, Nigest, Sinned i ja 20 minuta bili na F1 sobi, dok su "gospoda" igrali RealSoccer ligu. Toliko od mene za sada i zauvijek s F1 ligom, bio je lijep pokušaj, al` ovako neće moći.
LIJEP POZDRAV | |
|
 | |
Tona .

Tim : Mercedes Broj postova : 7
 | Naslov komentara: Re: KOJI KURAC SE DOGODIA VECERAS Mon Apr 01, 2013 5:05 pm | |
| ja nisam mogo doc jer za Uskrs nisam bio kuci, tako da nisam mogo sry | |
|
 | |
Mikel Arteta .

Tim : Lotus Broj postova : 4
 | Naslov komentara: Re: KOJI KURAC SE DOGODIA VECERAS Mon Apr 01, 2013 6:23 pm | |
| Ja sam bio dosao u sobu al mi je Hamsik rekao da nas je premalo pa se zbog toga nece odrzati trka i onda sam ja otisao igrati Real Soccer... | |
|
 | |
Kagawa Administrator

Tim : McLaren Mercedes Broj postova : 14
 | Naslov komentara: Re: KOJI KURAC SE DOGODIA VECERAS Tue Apr 02, 2013 3:38 pm | |
| Prije svega pozdrav svima. Ja nisam mogao doci jer je bio Uskrs i nisam bio kod kuce... Lijep pozdrav !
P.S. Ranije se trebalo ovo vec predvidjeti i otkazati trku za npr. ponedjeljak ili neki drugi dan.. | |
|
 | |
Hamsik ..

Tim : Red Bull Broj postova : 76 Age : 29 Lokacija : Sarajevo
 | Naslov komentara: Re: KOJI KURAC SE DOGODIA VECERAS Tue Apr 02, 2013 4:50 pm | |
| glupost
dosao sam u sobu kad je bio samo bosingva, do kraja nas se skupilo 5 osoba.. da se vozi ikakva liga izmedju nas 5 nema smisla tako da sam otisao na real soccer.. | |
|
 | |
Dr.Prof.sc.Jazavac Moderator

Tim : Williams Broj postova : 4
 | Naslov komentara: Re: KOJI KURAC SE DOGODIA VECERAS Wed Apr 03, 2013 9:34 pm | |
| | |
|
 | |
bosingwa$ferreira Moderator

Tim : LOTUS Broj postova : 30
 | Naslov komentara: Re: KOJI KURAC SE DOGODIA VECERAS Sun Apr 07, 2013 7:31 pm | |
| Ako se ne planira nastavit prvenstvo moglo se bar to napisat... | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov komentara: Re: KOJI KURAC SE DOGODIA VECERAS  | |
| |
|
 | |
| KOJI KURAC SE DOGODIA VECERAS | |
|